Trešdien Valsts policijas autobāze saņems 62 šogad iegādātus jaunus transportlīdzekļus, kas paredzēti izmantošanai rajonu policijas pārvalžu rīcībā un Rīgas Galvenās policijas pārvaldei, informēja Iekšlietu ministrijā (IeM).
Policijas vajadzībām tiks nodotas 28 “Suzuki Liana” un 13 “Ford Mondeo” automašīnas, kas nokļūs vairāku rajonu policijas pārvalžu rīcībā, 15 “Ford Connect” automašīnas, no kurām deviņas paredzētas Rīgas Galvenās policijas pārvaldes nodaļu dežūrdaļām, bet sešas tiks sadalītas pēc dienestu vajadzībām, kā arī seši speciāli aprīkoti transporta līdzekļi – autobuss un kravas automašīnas - aizturēto pārvadāšanai.

Kopumā IeM dienestu vajadzībām plānots iegādāties 91 jaunu transportlīdzekli. Jauni auto tiks arī Valsts robežsardzei, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam un Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei.

Jau ziņots, ka pagājušo nedēļ IeM izsludināja vērienīgu konkursu par transportlīdzekļu iegādi. Paredzēts, ka IeM iegādāsies 62 vieglos automobiļus, vienu autobusu, trīs furgonus, 15 dežūrmašīnas, divus ugunsdzēsības glābšanas automobiļus, astoņus ugunsdzēsības glābšanas automobiļus – cisternas. Jaunie transporta līdzekļi IeM izmaksās ap 2,5 miljoniem latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!