Iekraut un izkraut kravas no transportlīdzekļiem Rīgas centrā apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma ceļa zīmju darbības zonās turpmāk varēs tikai laikā no plkst.20 līdz 7, tā paredz Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komitejas atbalstītais lēmums.
Kā informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa, līdz ar šī lēmuma pieņemšanu varētu atrisināt daļu Rīgas centra satiksmes problēmu, samazinot sastrēgumu iespējas centra ielās.

Patlaban ir spēkā kārtība, ka Rīgas centrā jeb tā sauktajā A zonā kravu iekraušanu un izkraušanu no transporta līdzekļiem, kas novietoti apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma ceļa zīmju darbības zonās, var veikt laikā no plkst.10 līdz 12, no plkst.14 līdz 16, kā arī no plkst.20 līdz 7. Līdz ar to Rīgas centra ielās, sevišķi rīta stundās, ir apgrūtināta satiksme.

A zona ierobežo Rīgas pilsētas centra daļu starp Hanzas, Krišjāņa Valdemāra, Zirņu, Senču, Pērnavas, Valmieras, Satekles, Lāčplēša, Krasta un Eksporta ielām, kā arī 11.novembra krastmalu. Šis lēmums vēl jāapstiprina Rīgas domei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!