No 1.septembra mobilo sakaru operators SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) ieviesīs nakts tarifu - 2,95 santīmi par sarunas minūti, kas būs spēkā no plkst.24.līdz 7, LMT abonentiem sazvanoties savā starpā.
Kā informēja LMT preses sekretārs Dāvids Dane, jauno tarifu varēs izmantot visi LMT klienti, tostarp arī pieslēguma "Piezvani man!" abonenti. Priekšapmaksas kartes "OKarte" lietotājiem nakts tarifs būs 3,6 santīmi minūtē. LMT viceprezidents Andris Forstmanis atzinis, ka LMT saviem abonentiem cenšas piedāvāt iespējami izdevīgākus un daudzveidīgus mobilā telefona lietošanas nosacījumus.

"Ja kādu no LMT tarifiem var pazemināt un tas ir ekonomiski un tehniski iespējami, tas noteikti tiek un arī turpmāk tiks darīts. Naktī mobilo sakaru tīklam ir neliela slodze, tāpēc jaunā tarifu josla ļaus optimizēt tīkla noslogojumu," skaidrojis Forstmanis.

LMT nakts tarifs ir Latvijā zemākais mobilo sakaru lietotājiem pieejamais tarifs. Tas ir par 72% zemāks nekā LMT piedāvātais pazeminātais tarifs, kas tagad ir spēkā darba dienās no plkst.20 līdz 24, kā arī brīvdienās un svētkos visu diennakti.

15.augustā LMT klientu skaits bija 303 071, tas ir 12,85% Latvijas iedzīvotāju. LMT mobilo sakaru tīkls nodrošina sakarus 88,1% valsts teritorijas, sniedzot iespēju izmantot mobilos tālruņus 93,2% Latvijas iedzīvotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!