Sākot no ceturtdienas veselu nedēļu ar ziņu aģentūras BNS starpniecību ikvienam ir dota iespēja palīdzēt Latvijas Bankas prezidentam Einaram Repšem izdomāt viņa jaunveidojamās partijas nosaukumu.
Konkursā "Pasaki Repšem - kā?!" līdz 20.septembrim, apmeklējot BNS mājas lapu
http://bnsnews.bns.lv
, iespējams iesūtīt savus priekšlikumus par to, kā Repšem nosaukt jauno partiju. Nosaukumus apkopos un, publiski balsojot BNS mājas lapā izveidotajā aptaujā, izvēlēsies vistrāpīgāko.

Balsojumā par vistrāpīgāko nosaukumu piedalīsies BNS mājas lapas apmeklētāji. Balsošana BNS mājas lapā notiks 21.septembrī. Šajā datumā tiks arī paziņots uzvarētājs.

"Sabiedrībai jākļūst kritiskākai, tai nevajadzētu uzticēties Einara Repšes partijai tikai tāpēc, ka viņš "nav sasmērējies" vai viņa komandā ir ārsti un zinātnieki. Man šī ticība atgādina jūsmu, ar kādu uztvērām pirmos "tautfrontiešus". Šī konkursa mērķis ir aicināt cilvēkus kritiski paraudzīties uz šo jauno politisko spēku. Kāpēc gan ne šādā veidā?" uzskata "BNS - Latvija" Sabiedriski politisko ziņu nodaļas galvenā redaktore Lolita Čigāne.

Nosaukuma autors saņems balvu, un viņa vārds, kā arī izdomātais nosaukums tiks paziņots BNS ziņu lentē. Savukārt visas iesūtīto nosaukumu versijas tiks nodotas partijas pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!