PHARE Korupcijas novēršanas programmas ietvaros izveidota jauna mājas lapa internetā, kurā tiks sniegta informācija par korupcijas apkarošanu Latvijā. Mājas lapu aktualizēs un apkalpos Korupcijas novēršanas padomes sekretariāts.
Kā šodien preses konferencē informēja KNP sekretariāta pārstāve Ilze Staškeviča, mājas lapā latviešu un angļu valodā pieejami dažādi normatīvie akti, kas saistīti ar korupcijas apkarošanu, aktualitātes šajā jomā, informācija par KNP, PHARE Korupcijas novēršanas projektu, dažādiem pētījumiem u.c.

Tāpat tiek sniegta informācija, kur un kādās iestādēs vērsties, ja nācies saskarties ar korupcijas gadījumiem, kā arī regulāri būs iespēja uzdot interesējošus jautājumus dažādām amatpersonām. Pašlaik jautājumus iespējams iesūtīt tieslietu ministrei Ingrīdai Labuckai.

Mājas lapā "www.pretkorupcija.lv" ("www.anticorruption.lv") izveidota arī diskusiju sadaļa, kurā katrs varēs izteikt savu viedokli par piedāvātajām tēmām. Pašlaik diskusiju sadaļā iespējams diskutēt par tēmām "Vai Latvijā ir nepieciešama sākumdeklarēšana?" un "Kāpēc ir būtiski nedot kukuli?".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!