Darba devējs varētu vērsties pret 26 gadus vecu šoferi, kurš 8.septembrī, vadot kravas auto Cēsu rajonā, iebrauca pretējā joslā un izraisīja traģisku avāriju ar daudziem cietušajiem un vienu bojāgājušo, ziņo "Neatkarīgā Rīta Avīze".
"Mēs arī sevi uzskatam par cietušo pusi un visdrīzāk vērsīsimies pret šoferi. Ir bijušas konsultācijas ar advokātiem, un principā šeit nav bijusi uzņēmuma vaina," laikrakstam atzinusi autopārvadājumu firmas "KrasMotors" pārstāve Iveta Valdzere. 26 gadus vecs šoferis agrajā rīta stundā, kad avārija notikusi, bijis ceļā no Krievijas uz Rīgu, vadot automašīnu ar tukšu kravas kasti.

Pēc traģiskās avārijas viņš no darba nav atlaists, taču, kamēr likumsargi nav noskaidrojuši, kādēļ avārija notikusi, viņš nestrādā.

Avārijā gājusi bojā mikroautobusa pasažiere, uzņēmuma "Maxima" darbiniece, bet 15 viņas kolēģi ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā. Šonedēļa gandrīz visi traģiskajā avārijā cietušie no ārstniecības iestādes izrakstīti, vienīgi joprojām reanimācijā ārstējas vissmagāk cietusī sieviete.

Pēc notikušā policija izvirzīja versiju, ka šoferis pie stūres iemidzis, savukārt vadītājs bija pārliecināts, ka nelaime notikusi automašīnas bojātā stūres mehānisma dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!