Premjers Andris Šķēle uzskata, ka nākamās parlamenta vēlēšanas parādīs, cik labs valdības vadītājs viņš ir bijis.
Ceturtdien intervijā Latvijas Radio Šķēle, atbildot uz jautājumu, vai viņš sevi uzskata par labu premjeru, atzina, ka parlamenta vēlēšanas ir "unikālā iespēja tautai vērtēt politiķus".

7.Saeimas vēlēšanās Šķēles uzvārdam Tautas partijas sarakstā pievienoti tik daudz krustiņu, cik neesot līdz tam saņēmis neviens Latvijas politiķis.

"Tāds bija toreizējais vērtējums, acīmredzot balstoties uz to periodu iepriekš, kad es biju Ministru prezidents," sacīja Šķēle, piebilstot, ka nākamajās vēlēšanās "tauta atkal vērtēs - svītros vai liks krustiņus klāt.. tādā veidā liekot atzīmi".

Jāatgādina, ka toreiz bezpartijiskais Šķēle premjera amatu ieņēma no 1995.gada nogales līdz 1997.gada vasaras vidum. Šajā laikā Šķēle vadīja divas valdības.

Pēc atkāpšanās no amata 1997.gadā Šķēle solījās vairs politikā neiesaistīties, taču jau ātrāk nekā pēc gada nodibināja Tautas partiju.

7.Saeimas vēlēšanās Tautas partija startēja sekmīgi, iegūstot lielāko deputātu mandātu skaitu parlamentā. Šobrīd Tautas partija ir viena no lielākajām politiskajām partijām Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!