Raimonda Paula ziņģu festivālu "Sanāciet, sadziediet, sadancojiet Valmierā!", kas svētdien notika Valmierā, Pauku priedēs, esot apmeklējuši vairāk nekā 10 000 cilvēku, informēja SIA "Jumprava studija" dalībnieks Aigars Grāvers.
Aizvadīts ziņģu festivāls Valmierā

Viņš sacīja, ka koncerta laukuma platība bija ļoti liela, un pasākuma organizatori aptuveno apmeklētāju skaitu varējuši noteikt tikai, skatoties, cik cilvēku atrodas pie skatuves.Precīzāks festivāla skatītāju skaits būšot zināms tikai otrdien. Grāvers arī sacīja, ka par spīti lietum pasākums izdevies ļoti sirsnīgs.

Valmieras policijas pārvaldē pastāstīja, ka ziņģu festivāls noritējis bez starpgadījumiem. "Viss bija mierīgi, kautiņu nebija, atskurbtuvē nav ievietots neviens pasākuma apmeklētājs," sacīja policijas pārvaldes dežuranta palīgs Raimonds Ribelis. Viņš arī piebilda, ka skatītāju bijis ievērojami vairāk nekā jūnija sākumā notikušajā 7.Valmieras rokfestivālā. Tad Pauku priedēs pulcējās aptuveni četri tūkstoši cilvēku. Paula ziņģu festivāli tiek rīkoti jau kopš 90.gadu sākuma, tie katru gadu notiek citā pilsētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!