5.augustā Jūrmalā, Marienbādes pludmalē, notiks starptautiska muzikāli teatrāla akcija, kas veltīta jauniešu cīņai pret narkomāniju un kuras laikā savāktos līdzekļus izmantos filmas "Narkotikas un jaunatne" veidošanai.
Projekta patrons ir premjerministrs Andris Bērziņš.

Akcijas "International Youth Beatch Party. Jaunatne pret narkotikām" pamatideja ir vilināt pilsētu jauniešus atgriezties pie dabas un veselīgas dzīves vides, ko saviem spēkiem var radīt paši jaunie pilsētnieki.

Pasākuma norise iecerēta divās daļās - pirmā notiks kā teatralizēts koncerts "Jaunatne pret narkotikām", kurā piedalīsies rokgrupas no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Vācijas, Somijas un Krievijas.

Koncerts nosacīti būs sadalīts četrās epizodēs, katru vadīs populāri radiostaciju pārstāvji, bet koncerta noslēgumā teatralizēta uzveduma laikā gaisā virs ūdens ar ugunīgām bultām tiks sašauta milzīga šļirce ar narkotikām.

Otrā daļa iecerēta kā deju maratons "Beach Party", kuru vadīs populāri Krievijas un Latvijas diskžokeji un piedalīsies pazīstamas popgrupas. Deju maratons turpināsies līdz rītam.

Akcijas laikā pludmalē darbosies konsultāciju punkts, kur brīvprātīgos jauniešus konstultēs ārsti narkologi.

Plašāk par akciju tās rīkotāji informēs 20.jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!