Foto: DELFI
Braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem ceļiem otrdienas rītā ir apgrūtināti lielā daļā valsts, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Braukšana ir apgrūtināta autoceļiem Rīgas apkārtnē, tur ceļi apledo un brauktuves tīra. Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Strazde.

Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Skrunda. Savukārt Jelgavas, Bauskas un Daugavpils virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Raunas pagrieziens, bet Valmieras virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Murjāņi – Valmiera. Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā no Berģiem līdz Saulkrastu apvedceļam.

Pa valsts reģionāliem un vietējiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā. Autoceļi sniegoti un apledo, brauktuves tīra un kaisa atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm, norāda dienests.

Atbildīgie dienesti aicina autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem, izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas režīmu un ieplānot braucienam papildus laiku, kā arī ņemt vērā, ka laika apstākļu ietekmē autoceļa stāvoklis var strauji mainīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!