Foto: LETA
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) rīt, 13.decembrī, sēdē lems, vai uzticēt Latvijas Televīzijas (LTV) pagaidu vadītāja amatu NEPLP projektu vadītājam Gintam Miķelsonam.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" apliecināja NEPLP loceklis Gints Grūbe, padome rīt lems par LTV pagaidu vadītāju un ieņemt šo amatu tiks aicināts Miķelsons, kurš patlaban strādā pie sabiedriskā elektroniskā medija izveides koncepcijas.

Grūbe sacīja, ka Miķelsons ir vienīgais, kura kandidatūra tiks izskatīta rītdienas NEPLP sēdē. "Citu variantu uz šo amatu nav, jo tas ir amats uz diviem mēnešiem, un svarīgi tajā iecelt cilvēku, kurš pārzina esošo LTV situāciju un spēj veikt kontroles funkcijas," sacīja padomes loceklis.

Tajā pašā laikā Grūbe atzina, ka Miķelsons vēl neesot piekritis pieņemt šo amatu, tomēr viņš piedalīsies rītdienas NEPLP sēdē, kad arī paziņos savu lēmumu.

Jau ziņots, ka Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors un valdes loceklis Edgars Kots ar gadu miju pametīs LTV vadītāja amatu, jo saņēmis jaunu darba piedāvājumu, uzzināja biznesa portāls "Nozare.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!