Foto: LETA

Reformu partijai (RP) ir jāspēj radīt rīcībspējīgu organizāciju, lai gaisinātu šaubas par to, ka tā nespēj panākt konkrētus rezultātus, pēc apstiprināšanas RP Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amatā sacīja Vjačeslavs Dombrovskis.

"Reformu partiju ir pāragri "norakstīt"," uzsvēra Dombrovskis, atzīstot, ka RP dažreiz ir pieļāvusi kļūdas, bet no tām tā mācās. Viņš atkārtoja pazīstamo teicienu, ka nekļūdās tikai tas, kas neko nedara, piebilstot, ka politiskajam spēkam nav nedz vēlmes, nedz iespēju stāvēt malā.

Kā partijas zemā reitinga cēloņus frakcijas vadītājs minēja neveiksmīgo mēģinājumu valdībā iesaistīt apvienību "Saskaņas centrs" un "nodevību", kad no RP aizgāja seši deputāti.

Viņš skaidroja, ka sabiedrībā ir populāri partijas ministri, bet iedzīvotāji pašlaik RP uztver kā organizāciju, kas nespēj kaut ko panākt. "Tas būs jāmaina," piebilda Dombrovskis.

Kā ziņots, par RP Saeimas frakcijas priekšsēdētāju šodien ievēlēts līdzšinējais frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Dombrovskis, informēja RP preses pārstāve Daiga Holma.

Par frakcijas priekšsēdētāja vietnieku frakcija šodien ievēlēja deputātu Edmundu Demiteru (RP).

Līdz šim frakcijas priekšsēdētāja amatu ieņēma Valdis Zatlers, kurš partijā nolēmis saglabāt tikai vienu - partijas priekšsēdētāja - amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!