Foto: LETA

Pašreizējā valdība ir stabila, un mūsu ambīcijas paredz, lai pašreizējais Ministru kabinets nostrādā līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām 2014.gadā, šodien Reformu partijas (RP) domes sēdē sacīja partijas līderis Valdis Zatlers.

Viņš norādīja, ka strīdi valdībā un koalīcijā ir saistīti ar reformām, kurus iecerējuši veikt Reformu partijas ministri. Taču ir jāņem vērā, ka reformu plāni ir skaidri noteikti Valda Dombrovska (V) valdības deklarācijā.

Zatlers uzsvēra, ka nevis kādām aizmuguriskām interesēm, bet vēlētājam ir jāizlemj tas, kas valdīs Latvijā.

Kā ziņots, valdības stabilitāte pēdējā laikā ir saļodzījusies vairāku iemeslu dēļ. Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK rosinājusi veikt ministru darba izvērtēšanu, kas varētu noslēgties ar krēslu pārbīdi valdībā. Netiek izslēgta iespēja, ka Reformu partija varētu zaudēt kādu no ministru amatiem.

Savukārt vairākos jautājumos Saeimā koalīcijas partneri pēdējā laikā ir balsojuši atšķirīgi. Tas bija novērojams arī 24.janvāra parlamenta balsojumā par pašvaldību deputātu statusu.


Jau vēstīts, ka sestdien notiek RP domes sēde, kurā partijas domnieki diskutēs par gatavošanos 2013.gada pašvaldību vēlēšanām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!