Starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2013" kopīgā Vidzemes stendā piedalīsies Alojas, Carnikavas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novadu Tūrisma informācijas centru (TIC) pārstāvji un uzņēmēji, lai piedāvātu interesentiem idejas nesteidzīga brīvā laika pavadīšanai Rīgas tuvumā un Vidzemes piekrastē, informē Saulkrastu TIC pārstāvji.

Stenda apmeklētājiem tiks piedāvāta velomaršruta "Central Baltic Cycling" karte, kurā apkopota informācija par apskates objektiem, EuroVelo13, nacionālajiem un vietējiem maršrutiem, kā arī cita noderīga informācija apceļojot piekrasti. 


Stendā būs iespējams saņemt plašu informāciju par novadu tūrisma piedāvājumiem un tūrisma kartes, kā arī iegūt informāciju par nozīmīgākajiem pasākumiem.

Tūrisma informācijas centri sadarbībā ar novadu uzņēmējiem atkārtoti sagatavojuši tematisku piedāvājumu "Ziemā brauc ciemā!", kuru būs iespējams saņemt "Saviļņojošās Vidzemes" stendā.

Lai iesaistītu izstādes apmeklētājus un padarītu stendu atraktīvāku, "Saviļņojošā Vidzeme" apmeklētājiem piedāvās degustācijas un iespēju piedalīties loterijā, kā arī lielajiem un mazajiem līdzdarboties radošajās darbnīcās. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!