Foto: LETA
17. aprīļa vakarā Latvijas Lauksaimniecības universitātes Meža fakultātes (MF) dienu ietvaros norisinājās tradicionālais konkurss "Mis un Misters Meži", kurš ik gadu dod iespēju pirmkursniekiem iepazīstināt ar sevi, sajust kopības garu un piederību fakultātei.

Pēc žūrijas un tās priekšsēdētāja MF dekāna Dagņa Dubrovska vērtējuma, tilulus "Mis un Misters Meži" ieguva Arnis Nadziņš un Dagnija Bērziņa.

"Konkursam pavisam pieteicās 15 dalībnieki, kas ir par 3 vairāk nekā pērn. Ja pēc pirmā mēģinājuma biju uztraukts, pēdējās divas dienas pirms konkursa jaunieši cītīgi strādāja līdz vēlam vakaram un sanāca tiešām asprātīgi un labi noslīpēti. Konkursanti paši sagatavoja arī dekorācijas – atveda egles un visu pārējo," portālam Jelgavniekiem.lv vēsta MF pašpārvaldes vadītājs Rihards Ķepītis.

Jaunieši sevi parādīja vairākās aktivitātēs. Pirmā no tām bija vizītkarte, kurā studenti stāstīja par iemesliem, kādēļ iestājušies tieši MF.

Otrajā konkursa kārtā - talantu šovā - studenti demonstrēja savus hobijus – zīmēšanu, muzicēšanu, sportošanu, dejošanu, aktiermākslu, kā arī prasmi veidot no papīra. Nepalika malā arī skatītāji, tostarp tika atrasts spēcīgākais vīrietis, kas vienlaikus var noturēt uzreiz divas meitenes.

Jautrs un gaumīgs izrādījās konkursa dalībnieku iestudētais teātris. Tajā tika atspoguļota divu MF absolventu dzīve vairākus gadus pēc studijām.

Konkurss ir kļuvis par neatņemu fakultātes svētku "Mežu dienas" sastāvdaļu, taču jāpiebilst, ka MF svētkos studējošie piedalījās arī citās aktivitātēs – piedzīvojumu sporta spēlēs, orientēšanās sacensībās un dienesta viesnīcās spēlēja zolīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!