Foto: Publicitātes foto
"Saskaņas centra" neievēlētais Salaspils novada pašvaldības deputāta amata kandidāts Marats Kasems, kurš plašākai sabiedrībai kļuva zināms pēc viņa konkurentus un vēlētājus pazemojošas video uzrunas, atzīst, ka vēlējās atklāti paust savu viedokli par vēlēšanu rezultātiem, un, lai gan tas bijis asi un rupji, bet publiskots šīs viedoklis netīšām.

Atklātā vēstulē Kasems pauž, ka apgalvojumi par atrašanos alkohola reibuma uzrunas ierakstīšanas brīdī ir žurnālistu izdarītais secinājums, un žurnālistiem tas vēl ir jāpierāda. Viņš arī pauž, ka ir inteliģents cilvēks.

Kasems skaidro, ka ir pateicis to pašu, ko domā daudzi iedzīvotāji, taču netīšam un bez viņa ziņas šī viņa pozīcija nonākusi atklātībā.

Vēstulē viņš arī kritizē SC deputātu kandidātu saraksta veidošanas principus, dodot mājienus, ka sarakstā iekļauti cilvēki, kas to nav pelnījuši, "radi, draugi, sponsori", paredz, ka viņu izslēgs no apvienības, un uzsver, ka ir savas valsts pilsonis ir "tautas balss", nevis partijas rupors.

SC Salaspils saraksta līdere Ludmila Fedorkova portālam "Delfi" teica, ka jau nākamnedēļ, 12.jūnijā SC Salaspils nodaļa lems par Kasema izslēgšanu.

"Man ļoti žēl, ka mūsu sarakstā bija tāds puisis. Mēs atvainojamies visām partijām, kuras viņš pieminēja tajā video. Jau vakar es personiski runāju ar [Salaspils novada domes priekšsēdētāju, "Vienotības" saraksta līderi Raimondu] Čudaru un atvainojos viņam. Mēs kā partija noteikti norobežojamies no Kasema teiktā par citām partijām. Viņš nepauda mūsu partijas viedokli," uzsver Fedorkova.

Brīdinām, ka video satur necenzētu leksiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!