Foto: LETA
"Apvienības pret nacismu" vadītājs Jānis Kuzins ir neizpratnē par apvienībā "Saskaņas centrs" ietilpstošās partijas SDP "Saskaņa" lēmumu izslēgt viņu, kā arī vēl vairākus biedrus no šī politiskā spēka rindām.

Paziņojumā presei Kuzins norāda, ka "Saskaņa" izslēgusi gan viņu, gan Jūrmalas nodaļas revīzijas komisijas locekli Jevgēniju Kostko un citus "Saskaņas" Jūrmalas nodaļas biedrus.  

"Šodien ir plānotas vēl citas izslēgšanas, plānots ir izslēgt SDP "Saskaņa" Jūrmalas nodaļas revīzijas komisijas priekšsēdētāju Oļegu Vasiļonoku," raksta Kuzins.

Viņš pauž neizpratni par to, ka "biedri par izslēgšanām tiek informēti tikai ar ierakstītu vēstuļu palīdzību un netiek sniegti nekādi komentāri vai iespēja partijā izteikt savu viedokli, vai pat uzdot jautājumu, kāpēc biedri tiek slēgti ārā un par ko".

Jau vēstīts, ka vēl pirms šā gada jūnijā notikušajām pašvaldību vēlēšanām Kuzins sūrojās, ka "Saskaņas" Jūrmalas nodaļas valde ierosinājusi partijas centrālai valdei viņu izslēgt, jo Kuzins kandidējot no "Tautas kontroles" saraksta Jūrmalas pilsētas domes vēlēšanās.

Viņa pārstāvētais politiskais spēks kūrortpilsētas pašvaldībā neiekļuva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!