Foto: DELFI Aculiecinieks
"Ir cilvēki kam nesanāk, un labi vien ir, ka nesanāk," tā reiz bija teikts kādas radiostacijas reklāmā. Tomēr reizēm ir gadījumi, kad ar šo teicienu nebūs līdzēts. Jo citu neizveicība vai, pareizāk sakot, nekaunība traucē pārējo ikdienas gaitas.

Ik nedēļu "Delfi Aculiecinieka" e-pastā iebirst vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, kā autovadītāji, ignorējot saistošās ceļa zīmes vai apzīmējumus uz brauktuves, novieto auto - kā pašiem ērtāk. "Skatoties uz šādiem "meistariem" gribētos, lai Latvijā sāk darboties tāda organizācija kā Krievijā - "СтопХам", lai šos "malačus" pārmācītu," raksta "Delfi" lasītājs Toms. Un viņam nevar nepiekrist!

Fotogalerijā - pēdējo nedēļu laikā iesūtītās aculiecinieku fotogrāfijas.

Redakcija aicina piedalīties portāla "Delfi", "Drošas braukšanas skolas" (DBS) un lielākā GPS un videoreģistratoru izplatītāja Baltijā www.gpspro.lv kopīgi rīkotajā "Ceļu reportiera" jaunajā sezonā. Labāko reportāžu autori īpašumā iegūs vērtīgas balvas no DBS un videoreģistratorus SMART 2680! Vairāk informācijas par projektu: 'Ceļu reportieris' uzsāk jaunu - drošas braukšanas - sezonu!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!