Foto: DELFI Aculiecinieks
Rīgā, Lomonosova ielā 5, uz braucamās daļas nogāžas graustam apkārt uzslietais žogs. Tiek traucēta satiksme, kā arī apdraudēta gājēju kustība.

Kā informēja Rīgas domes Īpašuma departaments, pēc vakardienas vētras ir konstatēti postījumi graustā Rīgā, Lomonosova ielā 5, kam ir piešķirts A kategorijas grausta statuss. Stiprā vēja dēļ tika sagāzts gājēju aizsargtunelis, kā dēļ tika bloķēta viena brauktuves josla, kā arī no ēkas atdalījušies būvmateriāli apdraudēja sabiedrisko drošību. Rīgas Pašvaldības policija sastādīja ēkas apskates protokolu, savukārt Rīgas domes Īpašuma departaments operatīvi noorganizēja gājēju aizsargtuneļa atjaunošanu. Visus ar atjaunošanas darbiem saistītos izdevumus pēc darbu pabeigšanas piestādīs ēkas īpašniekam.

Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus. Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!