Foto: F64

Policija aicina atsaukties cilvēkus, kuru tuvinieki varētu būt cietuši traģēdijā Rīgā veikalā "Maxima", jo vairākus no mirušajiem nav izdevies identificēt, portālam "Delfi" sacīja Rīgas reģiona policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policijā atgādina, ka līdz pulksten 9:30 piektdienas rītā ir atrastas 25 bojāgājušo mirstīgās atliekas, dažiem personība nav zināma, tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kuram tā arī nav izdevies sazināties ar saviem tuviniekiem un ir pamats domāt, ka cilvēks varētu būt cietis traģēdijā.

Šobrīd notikuma vietā policisti turpina identificēt bojāgājušos, to darot arī ar tuvinieku palīdzību, kuri pulcējas ap notikuma vietu. Taču joprojām daži no bojāgājušajiem nav identificēti, tādēļ policija aicina atsaukties ikvienu, kam tā arī nav izdevies sazināties ar saviem tuviniekiem, kuri varētu būt bijuši veikalā "Maxima" negadījuma brīdī.

Zvanot uz tālruņa numuru 110, policija lūdz iedzīvotājus nosaukt iespējamā cietušā datus un pazīmes – dzimumu, vārdu un uzvārdu, īpašas pazīmes, iespējamo apģērbu, kā arī atstāt savu kontaktinformāciju.

Jau vēstīts, ka ceturtdien pēc pulksten 18 veikalā "Maxima" Zolitūdē iebruka jumts. Kad veikalā jau bija ieradušies glābēji, jums iegruva vēlreiz. Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess. Pagaidām zināms, ka traģēdijā gājuši bojā 25 cilvēki, trīs no tiem ir glābēji. Daudzi cilvēki ir cietuši, un nezināms skaits joprojām atrodas drupās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!