Foto: LETA

Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) un Ministru prezidenta Valda Dombrovska ( V) situācijas attiecībā uz demisiju ir atšķirīgas – Ušakovs un viņa vadītā Rīgas dome bauda iedzīvotāju uzticību, atšķirībā no valdības, kas iedzīvotāju uzticību nebauda, trešdien Latvijas Televīzijas raidījumā “Sastrēgumstunda” sacīja “Saskaņas centra” frakcijas vadītāja vietnieks Valērijs Agešins.

Šis pretnostatījums un argumentācija trešdienas vakarā izpelnījušies asu sociālo tīklu lietotāju kritiku, kuri jau visas dienas garumā bija aktīvi uzsvēruši, ka jāatkāpjas arī Ušakovam, kura kā Rīgas mēra pārraudzībā ir Rīgas pilsētas būvvalde, kas bijusi atbildīga par tehnisko prasību ievērošanu Zolitūdē 21.novembrī sagruvušā lielveikala "Maxima" gadījumā. Šajā iegruvumā dzīvību zaudēja 54 cilvēki.

Tāpat kritiku izpelnījusies "Latvijas Attīstībai" reklāma, ko Latvijas Televīzija izvēlējusies reklāmas pauzei un raidījuma vadītājas jautājums demisionējušajam Dombrovskim saistībā ar Zolitūdes traģēdiju, vai viņš ir raudājis. Cilvēciski šīs dienas ir bijušas ļoti smagas, "iespējams, šajās dienās neesmu raudājis," bet tās bijušas ļoti smagas, domājot par to, kas valdībai jādara un par to, vai demisionēt, sacīja Dombrovskis.











Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!