Foto: AP/Scanpix
"Šodien, 28.decembrī, kopā ar četriem apmeklējām SIA "Emiram" rīkoto "Grinča Ziemassvētku eglīti" "K Suns" telpās. Taču, lai gan pasākuma reklāmā bija solīta tikšanās ar salaveci un dāvanu saņemšana, kā viens, tā arī otrs izpalika, par milzīgu sarūgtinājumu bērniem," portālam "Delfi" raksta Aija.

"Atļaušos atgādināt, ka sludinājumā bija solīts 40 minūtes garš teatrāls uzdevums, kurā tiek iesaistīti bērni, 15 minūšu ilgi pārbaudījumi, kurus sagatavojis salavecītis, 30 minūšu ilga dzejolīšu skaitīšana un dāvanu saņemšana, kam sekotu 15 minūšu ilga Grinča diskotēka, fotografēšanās, našķošanās.

Diemžēl Salavecīti ieraudzīt neizdevās un izpalika arī dāvanu saņemšana. Jūtos sarūgtināta, jo bērniem šos trūkumus izskaidrot nav iespējams," sašutumu pauž Aija.

Biļešu cenas uz pasākumu, saskaņā ar "Biļešu Serviss" informāciju, maksāja no 8 līdz 15 latiem.

Situāciju skaidro pasākuma rīkotājs, SIA "Emiram" direktors Rihards Čerkovskis: "Pats biju šajā pasākumā un novēroju, ka bērniem tas ļoti patika, jo viņi iesaistījās spēlēs un radošajās darbnīcās. Šajā pasākumā dāvanu dalīšana nemaz nebija paredzēta, taču salavecītis nepaspēja ierasties, jo pasākuma sākuma daļa ieilga. Kāda sieviete noslēgumā pienāca klāt un pauda savu neapmierinātību par to, ka neesot bijis salavecītis un dāvanu. Uz to viņu un ikvienu citu, kurš ir neapmierināts ar pasākumu, aicinu rakstīt uzņēmumam iesniegumu ar lūgumu atdot par biļetēm iztērēto naudu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!