Foto: Ekrānšāviņš no video
Āris un Normunds Vanagi pirms gada Krāslavā uzsākuši inovatīvu uzņēmējdarbību, - atvēruši galdniecību, kurā tiek strādāts ar šā brīža modernākajām tehnoloģijām. Plašāk par brāļu biznesu uzzini rakstam pievienotajā video sižetā.

Ražotnē Āris un Normunds galvenokārt darina neliela izmēra dāvanas, rotaļlietas suvenīrus no koka, saplākšņa, finiera, metāla. "Mūsu ražotnē ir speciāls darba galds, kura galvenais darba rīks ir lāzeris, varam gravēt arī uz pudelēm un glāzēm. Materiālus lāzeris apstrādā ar precizitāti līdz vienai milimetra simtdaļai," stāsta Āris Vanags.

Pagājušajā gadā Āris, piedaloties Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centra rīkotajā jauniešu uzņēmējdarbības konkursā "Laukiem būt", kurā ieguva astoto vietu un naudas balvu, kas brāļiem palīdzēs attīstīt uzņēmējdarbību un sakrāt lielāku summu, lai nopirktu vēl kādu darba galdu.

Brāļi ar uzņēmējdarbību sāka nodarboties tikai pagājušajā gadā, un arī idejas tiks vēl pilnveidotas, taču jau šobrīd ražotā produkcija ir pieprasīta. Tās ir unikālas dāvanas, bieži vienā eksemplārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!