Foto: DELFI Репортер
Šodien pa dienu braucu pa Slāvu tiltu Pļavnieku virzienā. Galējā labajā joslā tilta vidū stāvēja fūre, tādējādi visi auto pārkārtojās uz otro joslu, izraisot sastrēgumu.

Kā vienmēr, neiztika arī bez nekaunīgiem autovadītāju manevriem - kāda automašīna centās sastrēgumu apbraukt pa malējo labo joslu, proti, pa to, kur stāvēja fūre.

Manevrs bija sevišķi agresīvs. Mašīna ātri pārkārtojās un strauji palielināja ātrumu. Varat paši iedomāties, kas notika manu acu priekšā - auto lielā ātrumā ietriecās fūrē.

30 sekundes klusuma un apjukuma, nebija skaidrs, kas noticis un ko tagad darīt. No mašīnas pacēlās garaiņi un neviens nekāpa laukā. Pēkšņi pie auto pieskrēja cilvēki - autovadītājs gan kustējās, tomēr bija pamatīgā šokā.

Lūk, kas notiek, veicot straujus apdzīšanas manevrus.

Redzot, ka autovadītājam tiks sniegta palīdzība un, vajadzības gadījumā, tiks izsaukta "ātrā palīdzība",es, lai neveidotos vēl lielāks sastrēgums, pametām notikuma vietu, jo aiz mums jau bija sarindojies liels skaits automašīnu.

Apbraucot fūri, pamanīju, ka tai priekšā stāv vēl viens auto. Varbūt bija notikusi avārija un tika gaidīta policija. Tad, kāpēc netika uzstādīta brīdinājuma zīme? Vai arī agresīvais autovadītājs to notrieca un mēs nemaz nepamanījām?

Braucu atpakaļ pa to pašu ceļu apmēram pēc divām stundām, avārijas dēļ bija izveidojies sastrēgums. Vieglo auto tajā brīdī savāca evakuators, fūre joprojām stāvēja, strādāja policija. Kustība Pļavnieku virzienā bija apgrūtināta.

Saudzējiet sevi un izvairieties no agresīvas autovadīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!