Aizvadītajā nedēļas nogalē, dodoties uz tirdzniecības centru "Riga Plaz" pēc saviem iepirkumiem, veikala otrajā stāvē ieraudzīju automašīnu, kura brauca mums tieši pretim. Atbilstoši noteikumiem, mašīnai bija gan numurzīme, gan ieslēgtas tuvās gaismas.

Kājāmgājēji, precīzāk, pircēji, visi kā viens pārsteigumā atskatījās uz garāmbraucošo auto. Pirmā doma, kas man iešāvās prātā: "Interesanti, kuram šādā situācijā būtu jādod ceļš?" Beigās atklājās, ka tas ir testa brauciens.

Pirms nedēļas "Delfi Aculiecinieks" redakcijai rakstīja arī Sergejs:" "Volkswagen" dīleris kopā ar "Riga Plaza" administrāciju 2. martā sarīkoja no pircēju un jo sevišķi bērnu viedokļa nedrošu pasākumu - veikala otrajā stāvā cilvēkiem tieši pa vidu brauca automobilis.

Veikalā bija daudz ļaužu ar maziem bērniem. Varēja redzēt, ka, pastaigājoties pa veikaliem, viņi pavisam noteikti nebija gatavi savā ceļā sastapt automobili. Mēģinājums sazināties ar kādu no veikala administrācijas bija neveiksme."

"Delfi Aculiecinieks" aicina - sūti reportāžu un saņem dāvanu karti 28 eiro vērtībā restorāna "Gan bei" apmeklējumam! Vairāk par noteikumiem lasi šeit. Foto un video gaidīsim epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!