Foto: PantherMedia/Scanpix
Pienācis brīdis, kad jāapkopo iepriekšējā nedēļā iesūtītās reportāžas un jāpasludina uzvarētāju - autoru reportāžai, kura nedēļas gaitā bijusi viskomentētākā, interesantākā un oriģinālākā.

16. marts patiešām bija centrālā aizvadītās nedēļas tēma Latvijas sabiedrībā.

Tāpēc šonedēļ "Delfi Aculiecinieks" balvu piešķir autoram par rūpīgi paveiktu un neticami apjomīgu reportāžu "Aukstais 16.marta rīts Rīgā - vienkāršā vērotāja skatījums un viedoklis", kas veltīta 16. marta notikumu Rīgā atspoguļojam un lasāma portāla "Delfi" krievu versijā. Balva tiek piešķirta nevis kādu ideoloģisku iemeslu dēļ, bet par patiešām labu darbu un lielu ieguldījumu.

Apsveicam autoru aleksanderplat ar iegūto dāvanu karti 30 eiro vērtībā uzņēmuma "Lege" restorānu, no kuriem plašāk zināmie ir "Gan bei" un "Thali", apmeklējumam!

Jaunās nedēļas, kura ilgs no 18. līdz 24. martam,ieskaitot, balva par labāko reportāžu būs tieši tāda pati un tās laimīgo ieguvēju paziņosim nākamajā otrdienā, 25. martā.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Smalkāk par noteikumiem, kā arī par to, kā darbojas jaunā reportāžu atalgošanas sistēma, lasiet: 'Delfi Aculieciniekam' jauni noteikumi; sūti reportāžu un saņem balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!