Dārziņos dzīvot ir ļoti labi. It kā jau ir Rīga, bet tomēr ne īsti - tepat pīles staigā, kanālā dzīvo bebrs, bet otrdienas, 8.aprīļa, rītā pamanīju garausi.

Skrēja tas, šķielēdams, dikti izbiedēts - gan no mašīnām baidījās, gan no cilvēkiem, iebēg privātīpašuma pagalmā, bet tur suns viņu dzenā. Skrēja, skrēja, baiļodamies, es centos viņu iedzīt atpakaļ mežā, bet tas bija grūti izdarāms - it kā jau skrēja zaķītis pareizi (un, starp citu, arī ļoti ātri, ar mašīnu viņu bija grūti panākt) un tad te pēkšņi pa ceļu iet cilvēks un garausis no ceļa novirzās, nepareizajā virzienā.

Pametu šo nepateicīgo darbu - varbūt pats līdz mežam aizskries. Mežs ir aptuveni kilometra attālumā no vietas, kur es garausi atstāju un turklāt viņš it kā skrēja arī pareizajā virzienā.

Sūtiet arī savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti 30 eiro vērtībā "Lage" restorānu - "Gan bei", "Thali" - apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!