Foto: LETA
No 29.jūnija līdz 2.jūlijam Latvijas Universitātē (LU) norisināsies Starptautiskās darba un organizācijas vērtību zinātniskās biedrības (ISSWOV) zinātniskā konference "Satricinātās vērtības: kontrastējošas vadības, ekonomikas un reliģisko paradigmu nozīme darba vietā", kurā pulcēsies akadēmiķi un pētnieki no 33 pasaules valstīm.

Konferences goda viesis būs pasaules slavenais zinātnieks un klasiskās starpkultūru teorijas pamatlicējs, holandiešu profesors Gīrts Hofstede. Viņš atklās pasākumu ar lekciju "Pārdomas par vērtību nozīmi".

Šī konference pulcēs ne tikai akadēmiķus un pētniekus no visas pasaules, bet arī uzņēmumu un organizāciju vadītājus, kas ir piedzīvojuši un veidojuši vērtību izmaiņas savos uzņēmumos un organizācijās.

Konferencē uzstāsies un apmeklēs 130 dalībnieki no 33 dažādām pasaules valstīm - ASV, Brazīlijas, Kanādas, Honkongas, Dienvidāfrikas Republikas, dažādām Eiropas valstīm u.c.

"Mums ir patiess gods uzņemt pie sevis ISSWOV, kas reizi divos gados pulcē zinātniekus no dažādām pasaules malām diskusijā par organizācijas vērtībām un to izmaiņām. Konferencē piedalās daudzi prominenti pētnieki, kas ir labi pazīstami ar saviem darbiem vērtību jomā," sacīja LU profesore Ilona Baumane-Vītoliņa.

ISSWOV ir augsta līmeņa starptautiska zinātniskā biedrība, kas fokusējas uz darba un organizācijas vērtību izpēti. Konferences tiek organizētas kopš 1988.gada dažādās pasaules valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!