Foto: Publicitātes foto
Latvijā šogad ar plašu pasākumu klāstu tiks atzīmēta Baltijas ceļa 25. gadadiena. Koncerti, izstādes, konferences, velomaratoni, stāstu vakari, lekcijas un citi pasākumi tiks organizēti gan Rīgā, gan reģionos līdz pat gada beigām.

Visvairāk pasākumu notiks augustā, taču arī pārējos mēnešos it īpaši skolās un bibliotēkas iedzīvotājiem būs iespēja uzzināt ko jaunu vai dalīties atmiņās par Baltijas ceļa norisi un nozīmi Latvijas un pasaules vēsturē. Pasākumu organizētāji ir padomājuši par visām vecuma un interešu grupām. Aktīvie un sportiskie iedzīvotāji varēs piedalīties kādā no velomaratoniem, mūzikas mīļotāji - apmeklēt koncertus, zināt gribošie - piedalīties konferencēs vai aplūkot izstāžu eksponātus, skolēni - kopā ar skolotājiem pārrunāt Baltijas ceļa norisi, Baltijas ceļa dalībnieki - izstāstīt un saglabāt savu pieredzi nākamajām paaudzēm.

Augusts

Septembris 

Oktobris 

Novembris 

Decembris

Šogad aprit 25 gadi, kopš Lietuvas, Latvijas un Igaunijas iedzīvotāji sadevās rokās, vienojot vairāk nekā miljons cilvēku ķēdē, kas visā pasaulē kļuvusi par simbolu centieniem pēc brīvības un neatkarības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!