Foto: Publicitātes attēli

Pasākumu organizēšanai Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē vajadzībām plānots tērēt 1,87 miljonus eiro, liecina Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāta mājaslapā publicētā informācija.

Iepirkuma summa bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) ir 1 548 000 eiro.

Latvija ES Padomē būs prezidējošā valsts laikā no 2015.gada 1.janvāra līdz 2015.gada 30.jūnijam. Šajā laikā Latvijā notiks aptuveni 200 dažāda līmeņa valsts institūciju organizēti pasākumi - neformālās ES Ministru padomes, ekspertu darba grupas, konferences, semināri un citi līdzīga satura un formas pasākumi.

Plānots, ka kopumā šajos pasākumos piedalīsies aptuveni 25 000 dalībnieku.

Šo pasākumu vidū var atzīmēt tādus pasākumus kā Austrumu partnerības samits, Eiropas un Āzijas izglītības ministru sanāksme un Eiropas standartizācijas samits.

Prezidentūras pasākumu mērķauditorija ir valstu vadītāji, ES institūciju pārstāvji, nozaru ministri, valsts un pašvaldību iestāžu vadītāji un darbinieki, komersanti, nevalstisko organizāciju un sociālo partneru pārstāvji, kā arī citi interesenti.

Vienā dienā paralēli plānoti aptuveni trīs pasākumi ar vidēji 100 dalībniekiem katrā pasākumā. 2015.gada aprīlī, maijā un jūnijā vienā dienā paralēli plānoti aptuveni pieci pasākumi. Pilns pasākumu kalendārs tiks apstiprināts 2014.gada otrajā pusē.

Uz pasākumu rīkošanu drīkst pieteikties pretendents, kurš iepriekšējo trīs gadu laikā, sākot no 2011.gada līdz piedāvājuma iesniegšanas brīdim, ir organizējis vismaz trīs līdzvērtīgus pasākumus.

Proti, par līdzvērtīgu pasākumu tiks atzīts pasākums ar vismaz 400 augsta līmeņa amatpersonu dalību. Tāpat par līdzvērtīgu pasākums tiks atzīts liela mēroga pasākums, kurā ir piedalījušies vismaz 5000 apmeklētāju.

Tāpat pretendenta vidējais finanšu apgrozījums iepriekšējo trīs gadu laikā - 2011., 2012. un 2013.gadā - nedrīkst būt bijis mazāks par 200 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Pretendentam piedāvājumi jāiesniedz Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariātā, kas atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 14, ceturtajā stāvā, Rīgā.

Pēdējais termiņš piedāvājumu iesniegšanai ir 8.septembris.

Iepirkuma komisija izvēlēsies saimnieciski visizdevīgāko no piedāvājumiem, kas atbilst nolikuma prasībām, tajā skaitā tehniskajai specifikācijai, pamatojoties uz nolikumā noteiktajiem vērtēšanas kritērijiem.

Ar iepirkuma nolikumu, tehnisko specifikāciju un citām prasībām var iepazīties, atverot saiti " http://www.es2015.lv/images/dokumenti/iepirkumi/iepirkumsLPESPS_2014_12_pasakumuproducents.pdf".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!