Aculiecinieks Aigars otrdien mērojis ceļu no Tukuma līdz Viļņai un atpakaļ un secina, ka šī bijusi trakākā diena viņa autovadītāja mūžā, turklāt par ceļu stāvokli jākaunas arī lietuviešiem, jo īsā ceļa posmā Aigars novērojis piecas no ceļa noskrējušas automašīnas.

"Šorīt izbraucu no Tukuma pulksten 6," stāsta autovadītājs. Viņš braucis pa ceļu Tukums – Kalnciems – Jelgava – Iecava un tad uzbraucis uz Rīgas – Bauskas šosejas. "Apledojums bija uz visiem ceļiem!" atminas Aigars.
Ceļu uzturētāju sacīto, ka kaisīt ceļus tie sākuši jau pulksten 3 no rīta viņš sauc par muļķībām: "Ja tie ceļa posmi būtu kaisīti, tad nezvani man vajadzētu slidināties pa ceļu," viņš skaidro, uzsverot, ka viņa auto riepām ir radzes.

Tomēr ne tikai uz Latvijas ceļiem otrdien situācija bijusi kritiska. "Lietuviešiem arī kauns – uzbraucot uz autobāņa A2 pēc diviem kilometriem jau piecas automašīnas grāvī, viena no tām – kravas auto," stāsta Aigars.

Viņš nofilmējis vienu no spēkratiem, kas noslīdējis no ceļa, jo neesot laikus ieslēdzis kameru, lai paspētu piefiksēt arī pārējos neveiksmīgos autobraucējus un viņu transportlīdzekļus.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!