Otrdienas vakarā autoceļa Rīga - Jelgava 28.kilometrā pie Dalbes notikusi kravas automašīnas avārija, kuras dēļ uz laiku tika ierobežota satiksme, portālam "Delfi" pavēstīja Valsts policijā.

Uz brauktuves izbirusi armatūras krava, tādēļ satiksme abos virzienos uz laiku tika ierobežota pa vienu joslu. Plkst. izbirusī krava no brauktuves novākta, un satiksme pilnībā atjaunota.

Pēc Valsts policijā skaidrotā, negadījumā iesaistīta nezināmas markas kravas auto, kas, visticamāk, uzbraucis uz ceļa apmales un apgāzies. 

"Delfu" aculiecinieki savukārt ziņo par vieglo automašīnu sadursmi. "Iesaistītas divas vieglās automašīnas - "Ford Mondeo" un "Honda Civic", un viena kravas automašīna "Renault Magnum".

No kravas auto izkritusi krava - metāla profili, kas bloķēja satiksmi virzienā Rīga - Jelgava, jo kravas auto ieskrējis metāla barjerā, kas sadala brauktuvi, klāsta aculiecinieks.

Savukārt vieglie auto sadūrušies savā starpā - "Ford" ieskrējis "Honda" aizmugurē. No trieciena "Honda" noskrējusi no ceļa braucamās daļas. "Pirms negadījuma vietas veidojās avārijas situācijas, jo citi autovadītāji neievēroja distanci, kā arī atļauto ātrumu," raksta aculiecinieks.

Policijai informācijas par citām avārijām pašlaik nav.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!