Foto: F64

Naktī no piektdienas uz sestdienu, no 8.janvāra uz 9. janvāri, tiks izvests sniegs no šaurajām Rīgas ielām, lai atbrīvotu brauktuves, tādēļ autovadītājiem būs jārēķinās ar apstāšanās un stāvēšanas aizliegumu noteiktās ielās, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Autovadītājiem jārēķinās, ka būs liegts apstāties un stāvēt Brīvības ielā no Matīsa ielas līdz Pērnavas ielai - pāra numuru pusē, Tērbatas ielā no Brīvības ielas līdz Elizabetes ielai - gar Ministru kabinetu, Malienas ielā no Juglas ielas līdz Veldres ielai - pāra numuru pusē, Klusajā ielā no Kazarmu ielas līdz Klijānu ielai - nepāra numuru pusē, Miera ielā no Ēveles ielas līdz Alojas ielai - nepāra numuru pusē, Silciema ielā no Vangažu ielas līdz Slēpotāju ielai - nepāra numuru pusē, Kleistu ielā no Anniņmuižas bulvāra līdz Kurzemes prospektam - pāra numuru pusē.

Tāpat apstāšanās un stāvēšana tiks liegta Kuldīgas ielā no Slokas ielas līdz Gregora ielai - nepāra numuru pusē, Āgenskalna ielā no Melnsila ielas līdz Alīses ielai - pāra numuru pusē, Kalnciema ielā gar Emīla Dārziņa Mūzikas skolu - pāra numuru pusē, Lidoņu ielā - virzienā no Cementa ielas līdz Baltajai ielai - nepāra numuru pusē un Kristapa ielā no Baložu ielas līdz Melnsila ielai - nepāra numuru pusē.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem, sekot līdzi ceļa zīmēm un laicīgi padomāt par alternatīvām savu automašīnu novietošanas iespējām.

Pēc sniega tīrīšanas darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!