::recepte::
Sīpolu nomizo un sarīvē. Tomātus pārgriež uz pusēm, norīvē mīkstumu. Dilles sakapā.
Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sīpolus, tomātus, dilles, citronskābi, sāli, cukuru un garšvielas.
Ar rokām gaļu enerģiski mīca un spaida 7-10 minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas un marināde labāk iesūktos gaļas gabaliņos.
Kamēr kurina grilu, gaļa jau ir perfekti iemarinējusies un gatava cepšanai.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sīpolu nomizo un sarīvē. Tomātus pārgriež uz pusēm, norīvē mīkstumu. Dilles sakapā.
Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sīpolus, tomātus, dilles, citronskābi, sāli, cukuru un garšvielas.
Ar rokām gaļu enerģiski mīca un spaida 7-10 minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas un marināde labāk iesūktos gaļas gabaliņos.
Kamēr kurina grilu, gaļa jau ir perfekti iemarinējusies un gatava cepšanai.
Lai labi garšo!