::recepte::
Ņem lielu folijas sloksni un apsmērē ar eļļu. Folijas sloksnes viducī liek laša fileju.
Ingveru nomizo un sarīvē, čili izņem sēkliņas un sakapā. Sakapā arī sīpollokus.
Lasim pārkaisa ingveru, pārlej sojas mērci un pārber sakapāto čili. Tad lasi apziež ar medu un pārkaisa ar lociņiem.
Foliju satin vaļīgā kabatiņā un uzliek lasi uz karsta grila. Cep uz oglēm 10-15 minūtes, līdz zivs mīksta un tās gabaliņi viegli atdalās.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Ņem lielu folijas sloksni un apsmērē ar eļļu. Folijas sloksnes viducī liek laša fileju.
Ingveru nomizo un sarīvē, čili izņem sēkliņas un sakapā. Sakapā arī sīpollokus.
Lasim pārkaisa ingveru, pārlej sojas mērci un pārber sakapāto čili. Tad lasi apziež ar medu un pārkaisa ar lociņiem.
Foliju satin vaļīgā kabatiņā un uzliek lasi uz karsta grila. Cep uz oglēm 10-15 minūtes, līdz zivs mīksta un tās gabaliņi viegli atdalās.
Lai labi garšo!