"Delfi" lasītājs Lukass aizvadītajā piektdienā, 29. martā, Rīgā kļuva par liecinieku policijas ekipāžas un mikroautobusa avārijai. Policijā apliecina, ka negadījumu izraisījušais likumsargs saukts pie administratīvās atbildības.

"Cenšoties izkļūt no sastrēguma ar ieslēgtu sirēnu un gaismas signālu, policijas automašīna sadūrās ar mikroautobusu. Pēc notikušā jau vairs nekur nesteidzās..." raksta aculiecinieks.

Kā liecina video, tad autoavārija notikusi pie tirdzniecības centra "Spice" Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē virzienā no Jūrmalas uz Rīgas centru. Pēc sadursmes abi auto nostājās uz ceļa nomales.

Valsts policijā apstiprina, ka ceļu satiksmes negadījums noticis 29. martā pulksten 17.45.

"Policijas operatīvais transports, kurš tobrīd devās svarīgā izsaukumā ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, līdz galam nepārliecinājās par drošu distanci, un aizķēra mikroautobusu "Mercedes Benz" Kārļa Ulmaņa gatvē. Cietušo nav," sacīja VP pārstāve Simona Grāvīte.

Personai, kas atradās pie policijas transporta stūres, noformēts protokols par administratīvo pārkāpumu, pauda Grāvīte.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!