Foto: LETA

Iekšlietu ministrijas (IeM) Informācijas centra priekšnieka atlases komisija nolēmusi uz konkursa trešo kārtu izvirzīt divus pretendentus, portālu "Delfi" informēja Valsts kancelejā.

Konkursa otrajā kārtā pretendenti tika aicināti uz klātienes intervijām. Klātienes interviju laikā pretendenti skaidrojuši savu motivāciju ieņemt vakanto amatu, kā arī demonstrējuši savas zināšanas par valsts pārvaldes darbības pamatprincipiem.

Konkursa finālisti jeb uz konkursa trešo kārtu izvirzītie pretendenti tiks vērtēti, pārbaudot viņu vadības kompetences: stratēģisko redzējumu, orientāciju uz rezultātu sasniegšanu, komandas vadīšanu, pārmaiņu vadīšanu, kā arī spēju pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, informē Valsts kancelejā.

Konkursa noslēgumā komisijas izvēlētais amata pretendents tiks iecelts amatā.

Konkursa pretendentu vērtēšanas komisiju vada Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis. Komisijas sastāvā ir Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Kristaps Eklons, Valsts policijas priekšnieka vietnieks, Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) un Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dmitrijs Trofimovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!