Foto: F64

Pirmdienas, 27. jūlija, vakarā pēc pulksten 21 tirdzniecības centrā "Akropole" notikusi evakuācija, portālu "Delfi" informēja aculiecinieki.

Aculiecinieki norādīja, ka tirdzniecības centrā notikusi evakuācija. Pie "Akropoles" bija redzamas vairākas ugunsdzēsēju mašīnas.

Tirdzniecības centrs, sociālajā tīklā "Instagram" atbildot uz kādas darbinieces stāstu, informē, ka pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ "Akropolē" vīriešu tualetē bija izcēlies ugunsgrēks. Tāpēc, rūpējoties par darbinieku un apmeklētāju drošību, veikta evakuācija. Neviens cilvēks negadījumā nav cietis, un notikušā apstākļi tiek skaidroti. Tiklīdz ugunsgrēka sekas tiks likvidētas, tirdzniecības centrs atsāks savu darbību atbilstoši darba laikam.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), pulksten 21.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Maskavas ielu Rīgā, kur sabiedriskā ēkā bija nostrādājusi automātiskā ugunsdzēsības sistēma un izveidojies sadūmojums.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka divstāvu sabiedriskās ēkas pirmajā stāvā deg tualetes telpa 10 kvadrātmetru platībā.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas bija evakuēti 640 cilvēki.

Pulksten 22.34 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!