Foto: LETA
Premjerministra Krišjāņa Kariņa svētdienas vakara uzruna raisījusi pamatīgu kritikas vētru. Saprotot, ka premjers nerunāja tāpat vien, sabiedrība neko skaidru un jaunu uzrunā tomēr nesadzirdēja. Tikmēr eksperti pieļauj: Kariņa uzruna ir vēsts, ka aiz valdības durvīm ir tāds konflikts, ko premjers izvēlas risināt ar neierastām metodēm.

Kariņa runu portālam "Delfi" vērtēja komunikācijas zinātnes doktore, uzņēmēja un stratēģiskā konsultante Olga Procevska, sociālantropologs Klāvs Sedlenieks, politologs Jānis Ikstens un LU pasniedzēja, sabiedrisko attiecību kompānijas LEAD valdes priekšsēdētāja Inga Latkovska. 

Svētdienas, 29. novembra vakarā pulksten 19.50 premjerministrs Krišjānis Kariņš TV un radio tiešraides uzrunā sabiedrībai uzsvēra, ka Latvija kopš marta cīnās ar neredzamu pretinieku – Covid-19, un ka šī, iespējams, ir lielākā krīze, kādu Latvija piedzīvojusi kopš neatkarības atgūšanas: ja pavasarī situāciju izdevās pārvarēt ātri, tad šoruden situācija ir pilnīgi cita. "Draugi, nav labi!" sacīja premjers, uzsverot, ka jādara viss, lai pārvarētu šo krīzi. "To, ka "draugi, nav labi" mēs katru dienu redzam un dzirdam ziņu raidījumos – tas nav nekas jauns," saka politologs Jānis Ikstens. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!