Foto: Shutterstock
Svētku rūķi ar novēlošanos ir atnesuši arī dāvanas mūsu lieliskajiem reportāžu autoriem, kuri novembrī un decembrī mūsu e-pastu burtiski pārpludināja ar adventes vainagiem, stāstiem par saviem mīluļiem un citiem notikumiem. Beidzot arī noskaidrots, kuri reportāžu autori novembrī un decembrī tikuši pie dāvanu kartēm!

Novembrī "Delfi Aculiecinieks" aicināja lasītājus parādīt, kā mājās tiek svinēta Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas gadadiena. Dāvanu karti šajā konkursā iegūst patriotiskās kūkas "Latvija" autore Sindija. Viņa rakstīja tā: "Šajā dienā atzīmējam mūsu valsts 102. gadadienu. Tie ir svētki katram, kas jūtas Latvijai piederīgs, bet tas ir arī pārdomu brīdis. Šoreiz, iespējams, pat vairāk nekā citos gados. Daudz laimes Latvijai 102. dzimšanas dienā!" Mēs ļoti ceram, ka Sindija padalīsies ar recepti arī pārējiem "Delfi Aculiecinieks" lasītājiem, lai arī viņi var atkārtot gardo veikumu.

Savukārt novembra izskaņā jau tradicionāli startēja adventes vainagu un dekoru konkurss. Tajā saņēmām vairāk nekā 100 reportāžas ar oriģināliem, skaistiem un radošiem vainagiem. Paldies tiem, kuri atzina, ka šogad pirmo reizi pamēģinājuši uztaisīt svētku dekoru! Par šī konkursa uzvarētāju kļūst Guntra. Viņas stāstu "Mīlestības liesmiņas" var aplūkot konkursa 5. lapā. "Delfi Aculiecinieks" komandai kolēģi no citām nodaļām rakstīja, ka šis ir visaizkustinošākais, kas pēdējā laikā lasīts. Paldies Guntrai par skaisto aprakstu, tas sasildīja mūsu sirdis!

Decembrī rīkojām konkursu "Parādi, kā tavs mājdzīvnieks svin svētkus! Šis konkurss "uzspridzināja" mūsu e-pastu. Konkursā mēs saņēmām teju 150 reportāžas, kurās iemūžināti mājdzīvnieki. Bija gan bildes, gan amizanti video, nemaz nerunājot par jaukiem aprakstiem. Visi konkursam pieteiktie mājdzīvnieki kļūs par portāla "Delfi" titulbilžu zvaigznēm izveidosim albumu ar visām iesūtītajām bildēm, kuras redaktori jau šogad vai citus gadus varēs izmantot kā titulbildes svētku laikā. "Delfi Aculiecinieks" komandai vienu labāko bija grūti izvēlēties, tāpēc mēs nolēmām, ka apbalvosim divus reportāžu iesūtītājus. Par uzvarētāju kļūst Krista, kura iesūtīja reportāžu "Pūciņas Ziemassvētki" un Elvīra, kura mums atsūtīja stāstu par savu neredzīgo kaķīti, kurš svētkus izbauda ar smaržas, garšas un taustes palīdzību. Viņas reportāžu sauc "Aizveriet acis izbaudiet sajūtas!" Abas uzvarētājreportāžas bija ļoti sirsnīgas un aizkustinošas.

Par novembra-decembra reportāžu labākajiem autoriem "Delfi Aculiecinieks" komanda pasludina Klāvu, kurš iemūžināja nelaimi Brīvības ielā tur dega autoserviss. Tāpat pie balvas tiek arī Iveta, kura iesūtīja skaisto sniegavīru ģimeni Jaunpiebalgas novadā. Viņas reportāža izpelnījās lielu lasītāju atzinību sociālajos tīklos ar to dalījās vairāk nekā 1420 cilvēki.

Ar uzvarētājiem "Delfi Aculiecinieks" komanda sazināsies personīgi.

Tiem, kuriem nepaveicās – nebēdājiet! Katru mēnesi "Delfi Aculiecinieks" rīko jaunus konkursus, kuros arī varēs laimēt tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Turklāt ik mēnesi balvas arī tiks piešķirtas kādam reportāžu autoram, kurš dalījies ar saviem novērojumiem, pamanījis kādu netaisnību pasaulē vai arī fiksējis kaut ko interesantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!