Par Saeimas deputāta Māra Mičereveska palīdzi izvēlēta jauniešu biedrības "Protests" valdes priekšsēdētāja un Rīgas domes darbiniece Selma Levrence, sociālajā medijā "Facebook" pavēstījis Mičerevskis.

Savā ierakstā viņš norādījis, ka lēmums pieņemts pēc ilgām pārdomām.

Deputāts gan uzsvēris, ka viņam nav nekā kopīga ar Levrences pārstāvēto partiju "Progresīvie", kas, deputāta ieskatā, ir "pārāk kreisi".

"Ar Selmu strādāju kopā jau Rīgas Domē, kur viņa palīdzēja mums frakcijā. Viņa ir jauna, ļoti gudra, zina daudzas valodas un jau ir pieredzējusi un orientējas politikā. Es vēlēšos, lai viņa man palīdz ar tehniskām lietām, kā arī lai vienmēr atgādina, ja es kādā brīdī sāku iesūnot un piemirst, ka politikā gāju ar domu, ka vēlos, lai tā mainās, nevis lai mainos es," raksta Mičereveskis.

Jau vēstīts, ka Saeima apstiprinājusi deputāta mandātu Mičerevskim uz laiku, kamēr Marija Golubeva (AP) pilda iekšlietu ministres pienākumus. Golubeva medijiem iepriekš teikusi, ka Mičerevskis netiks aicināts piedalīties frakcijas "Attīstībai/Par" darbā. Frakcijā tagad būs 12 deputāti.

Kā ziņots, Mičerevskis iepriekš atteicās no mandāta pēc tam, kad gada sākumā par veselības ministru kļuva Daniels Pavļuts (AP).

Mičerevskis vairs nav nevienas no apvienībā "Attīstībai/Par" ietilpstošo partiju biedriem.

Partijas "Latvijas attīstībai" rindas viņš pameta tad, kad atklāja sabiedrībai tā laika vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) krāpšanos ar Rīgas domes automašīnu stāvvietu caurlaidēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!