Foto: DELFI
Sestdien no kādas ēkas Matīsa ielā Rīgā evakuēti iedzīvotāji, jo saņemta informācija, ka namam iebrucis starpstāvu pārsegums, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Izsaukums uz Matīsa ielu Rīgā saņemts pulksten 13.59. Saskaņā ar sākotnējo informāciju piecstāvu ēkā bija iebrucis starpstāvu pārsegums starp pirmo stāvu un pagrabu, skaidro Vītola.

No ēkas evakuēti 30 cilvēki. Ēka tiek apsekota. Notikuma vietā strādā arī Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāvis, lai novērtētu situāciju.

Notikuma vietā Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāvis noteica, kuras telpas ēkas pirmajā stāvā nevar ekspluatēt. Pārējos dzīvokļos iedzīvotāji varēja atgriezties. Plksten 17.23 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza, informē Vītola.

Pēc apskates speciālisti aizlieguši ekspluatēt vienu dzīvokli un kafejnīcas telpas, ziņo aģentūra LETA.

Apsekojot ēku, secināts, ka ir iebrucis starpstāvu pārsegums starp pirmo stāvu un pagrabu. Iebrukums noticis kafejnīcas telpās, un speciālisti aizlieguši ekspluatēt kafejnīcas un viena dzīvokļa telpas. Savukārt pārējo dzīvokļu iemītnieki var atgriezties mājokļos, ziņo LETA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!