Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Alfa" joprojām darbojas Kremlim pietuvinātā repera Timati veikals "Black Star", kurā var iegādāties dažādus apģērbus, no kuriem daļa ieturēta Krievijas armijas tematikā, portālu "Delfi" informēja lasītāja. Savukārt tirdzniecības centrs, reaģējot uz viņas vēstuli, norādīja, ka par katra veikala sortimentu ir tieši atbildīgs pats nomnieks.

"Alfa" gan sola, ka, pamanot iespējamus valstī spēkā esošo normatīvo aktu pārkāpumus, uzņēmums reaģēs un informēs atbildīgās iestādes.

Aplūkojot "Black Star" interneta veikalu, redzams, ka veikalā var iegadāties, piemēram, uz ķermeņa stiprināmu somu, uz kuras izvietotas Krievijas armijas atpazīšanas zīmes.

Portāls "Delfi" jau iepriekš vēstīja, ka "Black Star" izveidotājs Timati ir Kremli aktīvi atbalstošs mūziķis. Jāatzīmē, ka vienā no viņa apģērbu līnijas atklāšanas pasākumiem piedalījās arī Krievijas Aizsardzības ministrijas pārstāvji.

Ar pilnu rakstu var iepazīties šeit.

Iepriekš arī veikals nokļuva sabiedrības redzes lokā, jo 2019. gadā tajā varēja iegādāties apģērbu ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina ģīmetni.

Jau vēstīts, ka Krievija jau sesto dienu īsteno nepamatotu iebrukumu Ukrainas teritorijā.

Krievijas spēki, kas ceturtdien iebruka Ukrainā, ne vien ieņem karaspēka daļas un lidostas, bet arī šauj uz mierīgajiem iedzīvotājiem un daudzstāvu dzīvojam ēkām. Krievijas spēki ieiet Ukrainā arī no Baltkrievijas teritorijas.

Svarīgi piebilst, ka Kijeva joprojām nav ieņemta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!