Foto: Publicitātes foto

Intensīvā lietus dēļ patlaban Jelgavā satiksmei ir īslaicīgi slēgti daži applūduši ielu posmi un smilšu skulptūru parks Pasta salā, informē Jelgavas pašvaldības iestāde "Pilsētsaimniecība".

Applūšanas dēļ slēgta Elektrības iela gar AS "Latvenergo" un Sakņudārza un Svētes ielas krustojums pie Jelgavas Mākslas skolas.

"Pilsētsaimniecības" hidrotehnisko būvju inženiere Ilva Meiere skaidro, ka stipro un ilgstošo nokrišņu daudzums šobrīd ir tik liels, ka atsevišķas sūknētavas nespēj paņemt pretī lielo ūdens daudzumu, rezultātā applūst ielas.

"Šobrīd apsekojam pilsētu un apzinām problemātiskās vietas. Pieņemts lēmums īslaicīgi slēgt krustojumu pie Jelgavas Mākslas skolas, kā arī Elektrības ielas posmu no Raiņa ielas līdz iebrauktuvei uz Amatu vidusskolu. Liels ūdens daudzums šobrīd sakrājies arī Pulkveža Oskara Kalpaka ielas krustojumā ar Zirga ielu, bet pagaidām tas vēl ir izbraucams," skaidro Meiere, papildinot, ka, līdz ko situācija uzlabosies, ceļa zīmes tiks noņemtas un satiksme atjaunota.

Aģentūra LETA noskaidroja, ka uz laiku slēgts arī smilšu skulptūru parks Jelgavas Pasta salā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!