Foto: Valsts robežsardze

Visu nakti Valsts policija un iesaistītie dienesti nepārtraukti meklējuši svētdien Siguldā pazudušo piecus gadus veco meiteni Evitu, bet pirmdienas rītā meklēšanā iesaistīts helikopters, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Pārmeklēta plaša teritorija Gaujas abos krastos, pašā Gaujā un vienlaikus arī pilsētā. Meklēšanā iesaistījušies arī "bezvests.lv" pārstāvji, kuri naktī teritoriju pārbaudījuši ar termokamerām.

Pirmdienas rītā meklēšanas pasākumos iesaistīts Valsts robežsardzes helikopters.

Meklēšanas pasākumi turpinās un Valsts policija aicina brīvprātīgos pirmdien pulksten 9.30 pulcēties Peldu ielā, Siguldā.

Rūpēs par brīvprātīgo drošību, aicinām iedzīvotājus neveikt pašrocīgas meklēšanas pasākumu darbības, bet gan sekot policijas norādēm.

Šobrīd policijai izskata vairākas versijas saistībā ar meitenes pazušanu.

Vienlaikus Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri svētdien atradušies Siguldā, Gaujas pludmalē un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas.

Aculieciniekus vai personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meklēšanā, policija aicina zvanīt pa tālruni 110.

Kā ziņots, policija svētdien uzsāka bezvēsts pazudušās piecus gadus vecās meitenītes Evitas meklēšanu.

Viņa svētdien, 26. jūnijā, ap pulksten 14.00 pazuda Siguldā Gaujas pludmalē (Peldu iela), un līdz šim brīdim nav atradusies.

Meitenes pazīmes: augums 120-130 cm, gaiši mati ar čolku, bija ģērbusies sarkanā peldkostīmā – priekšā dzeltenas krāsas iedaļas, uz muguras dzeltens ar zilu apļveida zīmējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!