Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems atstājis paša dibinātās partijas "Katram un katrai" valdi, bet viņa vietā tajā nācis AS "Gaso" Gāzapgādes drošības departamenta vadītājs Raimonds Lazdiņš, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Par Gobzema aiziešanu no partijas valdes politiķis pats publiski paziņoja īsi pēc tam, kad 14. Saeimas vēlēšanu rezultāti liecināja, ka viņa pārstāvētais politiskais spēks nepārvarēs 5% barjeru, kas ļautu partijai iekļūt Saeimā.

"Delfi" jau vēstīja, ka pēc neiekļūšanas Saeimā Gobzems, pēc viņa vārdiem, kļūšot par privātpersonu, neatbildēšot uz nepazīstamiem telefona zvaniem un nodarbošoties ar "to, ar ko vīrietim jānodarbojas" - ar naudas pelnīšanu un ģimenes uzturēšanu. Līdz 13.Saeimas pilnvaru termiņa beigām Gobzems gan vēl ir Saeimas deputāts, lai arī viņam ir liegts piedalīties virknē sēžu.

Politiķis piebilda, ka viņš tagad nolēmis dzīvot citādāk nekā iepriekšējos gados – "ceļot, priecāties, spēlēt tenisu", savukārt "visus normālos" viņš aicina emigrēt no Latvijas.

"Katram un katrai" 14. Saeimas vēlēšanās saņēma 3,67% vēlētāju atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!