Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 170 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 20 personas un viena gājusi bojā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā likumsargi pieņēmuši 548 administratīvo pārkāpumu lēmumus. To vidū 160 bijuši par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ir sākti trīs administratīvo pārkāpumu process un deviņi kriminālprocesi.

Policijā vēsta, ka piektdien, 10. februārī, ap pulksten 19 saņemta informācija, ka Rīgā, Dzirciema ielā noticis ceļu satiksmes negadījums.

Sākotnējā policijas informācija liecina, ka sieviete, vadot automašīnu "BMW", uzbrauca vīrietim, kurš šķērsoja brauktuvi tam neparedzētā vietā. Vīrietis negadījuma vietā gāja bojā. Valsts policija turpina skaidrot precīzus negadījuma iemeslus.

Atbilstoši Valsts policijas datiem par pagājušajā diennaktī reģistrētajiem ceļu satiksmes negadījumiem, vairums – 106 – notikuši Rīgas reģionā, savukārt 18 – Zemgalē, 14 – Vidzemē, 14 – Kurzemē un 18 – Latgalē.

Pagājušajā diennaktī Rīgā reģistrēti arī divi laupīšanas gadījumi, viena automašīnas zādzība, kā arī divas zādzības no mājokļa. Tās fiksētas arī citos valsts reģionos – Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!