Foto: LETA

Darījumi ar īpašumiem, auto, kā arī aizdevumi, uzkrājumi un parādsaistības – to atklāj četru Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) veidotās valdības ministru – Ināras Mūrnieces, Māra Kučinska, Ineses Lībiņas-Egneres un Edgara Rinkēviča valsts amatpersonu deklarācijas par 2022. gadu. "Delfi" piedāvā uzzināt, kā gada laikā mainījusies viņu deklarētā mantiskā situācija.

VID portāls "Delfi" uzzināja, ka likumā noteiktajā termiņā deklarācijas iesniedzis gan pats Kariņš, gan visi viņa valdības ministri, taču pagaidām VID publiskojamo datu bāzē pieejamas tikai piecu ministru deklarācijas par 2022. gadu – aizsardzības, iekšlietu, tieslietu un ārlietu ministru deklarācijas. 

Savukārt par to, kā pērnā gada laikā mainījusies tagadējā finanšu ministra Arvila Ašeradena (JV) deklarētā mantiskā situācija, iespējams uzzināt šeit.

Deklarācijas iesniegušas visas valsts augstākās amatpersonas – Valsts prezidents, premjers, Saeimas priekšsēdētājs, deputāti, ministri un ministriju parlamentārie sekretāri.

Savukārt no 54 781 amatpersonas, kam jāsniedz kārtējās deklarācijas par 2022. gadu, to izdarījušas 54 164 amatpersonas, deklarācijas vēl jāiesniedz 617 amatpersonām.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!