Foto: DELFI

No Rogovkas Nautrēnu pagastā līdz Dubuļiem Kaunatas pagastā ir aptuveni 60 kilometri, un ar auto šis brauciens prasa stundu. Ceļš ved pa Latgales pauguriem gar vairākām senām zemnieku sētām, caur Rēzekni un gar pieminekli "Latgales Māra", garām Rāznas ezeram un mežu masīviem. Tieši pa šo ceļu, visticamāk, maija sākumā kāda auto bagāžniekā tika vestas septiņus gadus vecās Justīnes Reinikovas mirstīgās atliekas. Pēc slepkavības Justīnes līķis tika noslēpts zem grīdas sen pamestā lauku mājā nekurienes vidū, ar cerību, ka meiteni nekad neviens neatradīs. Tomēr Valsts policijai izdevās šo vietu uziet, vienlaikus aizdomās par meitenes slepkavību turot viņas tēvu un pamāti.

Lai arī pēc paziņojuma, ka Justīnes mirstīgās atliekas ir atrastas un aizdomās turētie ir aizturēti, policija vairs nekādu informāciju nesniedz, portāls "Delfi" cenšas rekonstruēt, kas notika šā gada maijā un jūnijā Rogovkā un Dubuļos.

"Mēs iziesim cauri visam kopā"


Vairāk nekā mēnesi pēc meitenes pazušanas, 17. jūnijā Justīnes tēvs un pamāte svinēja kāzu gada jubileju. "Tu esi mans atbalsts, es tavs. Mēs iziesim cauri visam kopā. Tāpēc mēs esam ģimene. Kopā esam stiprāki. Šai dienai ir jābūt svētku dienai, dubultai svētku dienai, bet ir apstākļi, kas to ierobežo. Lai arī kas notiktu, zini, ka tu esi mans vīrs, mans vīrietis, mūsu tētis, mūsu atbalsts arī šajā grūtajā laikā," todien savā profilā "Facebook" ierakstīja Justīnes pamāte Sandra Reinikova.

Vietējie pieļauj, kāzu gadadienā abi lietojuši alkoholu un tad kaut kādā veidā "izpļāpājušies", kas devis 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!