Foto: LETA

Opozīcijas deputāte Viktorija Pleškāne (S!) ar iesniegumu vērsusies Saeimas ētikas komisijā, lūdzot izvērtēt deputāta Jāņa Reira pieklājības normām neatbilstošu rīcību pret deputāti.

Tas notika Madridē

Deputāte norāda uz Reira rīcību šā gada 26. oktobrī Madridē, pēc Starpparlamentārās konferences par ekonomikas koordināciju, pārvaldību un stabilitāti oficiālās daļas, uz kuru Latvijas parlamentārieši devās komandējuma ietvaros no 25. oktobra līdz 28. oktobrim. Konferenci apmeklēja deputāti Reirs, Andris Šuvajevs (P), Edmunds Cepurītis (P), Kristaps Krištopans (LPV), Ramona Petraviča (LPV), kā arī vairāku Saeimas komisiju konsultanti.

Pleškāne iesniegumā raksta, ka 26. oktobrī, pēc konferences ietvaros rīkotajām vakariņām, viņa ar kolēģiem atgriezās viesnīcā "Princesa Plaza", kur pievienojās Latvijas delegācijas kolēģiem, kuri sēdēja viesnīcas viesu zālē pie vīna galda, turpinot sarunas par konferenci un citiem aktuālajiem dienas notikumiem.

"Brīdī, kad pie galdiņa palika Reirs, Petraviča, Krištopans, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vecākā konsultante Gita Strautiņa, Sociālo un darba lietu komisijas vecākā konsultante Anželika Bruže, un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultante Līga Sakalovska, Reirs, griezās pie manis

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!